Hjem | Om | Tjenester | Personvern

Om OvTrizon


Registrert i enhetsregisteret som PEDERSEN OVTRIZON 913 003 691, OvTrizon eiges av Kjell Harald Pedersen.


Vår Historie


OvTrizon var opprinelig registrert som NeedFulArt Production i 2013, og var en liten "hobby" bedrift som drev med data reparasjon.
NeedFulArt Production skiftet navn til OvTrizon sent 2017. Som etter navne endring har ligget å "slumret" til started av 2019.


Vi begynte da utviklingen av NorTube.no, og brakte OvTrizon.no opp igjen for å kunne sammle våre sider under en direkte "eiger" OvTrizon.


Kort om NorTube

Nortube er en desentralisert innhold deling plattform beregnet for Norge. Vår jobb er og gi norske innhold skapere en måte å tjene til livets opphold. Vi gjør dette ved hjelp av reklame som vises på NorTube. Skaperen har selv full kontrol over reklamene som vises, og bestemmer selv "klikk prisen". NorTube støtter skaperene ved å "peke" annonsører mot skapere som lever opp til forventningene til annonsøren.


Vi er også en sterk støtte spiller som hjelper skapere med og komme i gang. Vi betaler nye skapere for hver video de legger ut. Selv om dette ikke gir en fast inntekt skal det hjelpe å motivere skaperen.


WebHotell & Underdomene hosting

Kort tid etter at NorTube ble publisert startet vi planleggning av webhotell som skal være gratis og bruke. Men også mer fleksibelt enn andre steder som tilbyr samme tjenesten. Denne tjenesten er ikke ferdig enda.